Poznate satnice mečeva četvrtfinala Kupa BIH, te službena lica

Jedan meč u utorak, tri u srijedu

Poznate satnice mečeva četvrtfinala Kupa BIH, te službena lica

S. Mlaćo
U utorak i srijedu igraju su susreti četvrtfinala Kupa naše zemlje u nogometu. Program otvaraju na Grbavici Željezničara i Zvijezda Gradačac.

Susret se igra od 18 sati, a sa Grbavice su saopštili da će učiniti sve da očiste snijeg, kako na stadionu, tako i prilaze ka stadionu. Zatvorena će biti južna tribina.

Pravdu na ovom meču će dijeliti Dragan Kesić iz Gradiške, a njegovi pomoćnici su Tarik Mulasmajić iz Tešnja i Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Dražen Marić iz Bijeljine.

U srijedu su na programu tri meča.

Od 13 sati u Srebreniku igraju Tuzla City i Rudar Prijedor.

Na centru će se naći Musa Mateo iz Čitluka, a pomoćnici su mu Jure Musa (Čitluk) i Davor Maksimović (Doboj). Četvrti sudija je Darko Gedžić iz Brčkog.

Oglasi

Od 16 sati u Bijeljini igraju Radnik i Zrinjski. Glavni sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva, dok su njegovi pomoćnici Edin Redžović (Sarajevo) i Davor Vukašinović (Rogatica). Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Program zatvaraju od 18:30 sati u Modriči Sloga Doboj i Velež.

Na centru će se naći Aleksandar Njegomirović iz Prnjvavora, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Bojan Makarić iz Bijeljine. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Nadamo se kvalitetnom nogometu, no jasno je da će tereni biti u veoma teškom stanju. Proteklog vikenda svi susreti su ipak odigrani, iako je bilo problema, tačnije promjena satnica i slično.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Treba istaći da će svi susreti biti u direktnom prenosu na Arena TV.

Trofej Kupa brani FK Velež Mostar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Da su iz Sloge birali sudije, mislim da ne bi bolje izabrali.
1 0
user1588184310
Majku vam lopovsku poceli ste i slogi namjestati ko i borcu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi