Određena službena lica za utakmice osmine finala Kupa naše zemlje
Luka Bilbija na centru u Tuzli

Program počinje već sutra

Određena službena lica za utakmice osmine finala Kupa naše zemlje

Samir Mlaćo

Određena su službena lica za utakmice osmine finala Kupa naše zemlje.

Kako je SportSport jutros i najavio, derbi starih rivala Slobode i Sarajeva pripao je Luki Bilbiji iz Prijedora, dok sutrašnji meč Veleža i Tuzle City sudi Mirza Kazlagić iz Cazina.

Krenimo redom. Program otvaraju u petak upravo premijerligaši duelom u Mostaru od 18 sati, a Kazlagiću će pomagati Ivo Maglica i Goran Ilinčić.

U subotu su na programu tri meča. U Bihaću od 13 sati igraju Jedinstvo i GOŠK, a glavni sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle. Isti dan u Mostaru igraju Zrinjski i Slavija. Na centru je Nihad Ljajić iz Sarajeva. Dva sata kasnije Posušje dočekuje Laktaše na svom stadionu.

Premijerligaš je svakako blagi favorit, a glavni sudija je Antonio Tomić iz Kreševa. Tomić je ove sezone stigao na Premijer ligu naše zemlje, te dijelio pravdu na par utakmica.

Oglasi

Luki Bilbiji u duelu Slobode i Sarajeva pomagat će Damir Lazić iz Brčkog i Tarik Mulasmajić iz Tešnja, dok od 13 sati igraju i Stupčanica - Široki Brijeg.

U Olovu se očekuje pravi nogometni spektakl, pune tribine i zaista predivna atmosfera. Na centru je Musa Mateo iz Čitluka, a pomoćnici su Marko Zelenika i Boris Dujmović. Zanimljivo, svi su iz Hercegovine, odakle dolazi iz premijerligaš sa Pecare.

Duel premijerligaša od 16 sati u nedjelju igraju Sloga Doboj i FK Igman Konjic. Susret se igra u Modriči, a glavni sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.

Program zatvaraju od 18:30 sati u Banjoj Luci FK Borac i FK Zvijezda 09. Glavni sudija je Dragan Kesić iz Gradiške, a pomoćnici su Davor Maksimović i Sreten Udovičić. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Treba istaći da će svi susreti biti u direktnom prenosu na TV Arena, ali i u live tekstualnom prenosu na SportSport.ba

Oglasi

Raspored susreta osmine finala Kupa naše zemlje:
Petak:

FK Velež - FK Tuzla City

Subota:

HŠK Zrinjski - FK Slavija

NK Jedinstvo - NK GOŠK

HŠK Posušje - FK Laktaši

Oglasi

Nedjelja:

NK Stupčanica - NK Široki Brijeg

FK Sloboda - FK Sarajevo

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sloga Doboj - FK Igman Konjic

FK Borac - FK Zvijezda 09

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Jbt Borcu sudija iz Banja Luke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi