Kurt Zouma na posudbi u Pottersima

Potpisao novi ugovor

Kurt Zouma na posudbi u Pottersima

Eldar Ganibegović

Stoke City želi Kurt Zoumu na posudbu. 

Kako stvari stoje Stoke City je favorit za dovođenje Zoume iz Chelsea na posudbu. 

U srijedu su se sastali predstavnici klubova i razgovarali o mogućnosti posudbe Zoume, razgovor je završio pozitivno, što bi trebalo značiti da će Francuz vjerovatno završiti u Stoke Cityju.  

Zouma će potpisati novi ugovor sa ekipom Contea i odmah biti proslijeđen na posudbu u Potterse koji će isplaćivati njegova cijela primanja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za Zoumu, između ostalog i West Brom ali ipak Mark Hughes u ovoj priči izlazi kao pobjednik. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi