6

Komentari (6)

denimen9
Hrvatska osvaja svijetsko dogodine
K79
Ono što je posebno impresivno je to što su i Hrvatska i Srbija isuviše samouvjereni u vlastiti uspjeh. Sta je tu impresivno ne kontam pa i nas petko je govorio kako ga bod ne zanima protiv Finske i bio je cojk upravu nije osvojio ni bod :D a srbi ko srbi kurce se a nemaju osnova za to jedino hrvati su realno favoriti donekle jer igraju kuci
Zgrege
Samo zato sta igraju kuci,a ne zato sta su svjetski doprvaci i u ekipi imaju modrica,kovacica,brozovica itd...da sakupis sve reprezentacije ex YU izuzev Hrv i da napravis team nebi imali sanse protiv Hrv.
konjnakvadrat
Imamo li mi bar teoretske sanse ?
King_Kenny
@konjnakvadrat ...imamo teoretske,npr.ako izbace iz kvalifikacija Finsku i Ukrajinu...pa sad skontaj kolike su sanse da se to desi...a na terenu nemamo vise nikakve sanse.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.