29

Komentari (29)

Krivaja Zavidovići
Jedino Portugal je jači od nas, ali šta bi bilo kad bi bilo...
Amar.Koris
Anketa za Novog selektora repke. Vaha ili Vladimir Petkovic
Plavipuž
Ma protiv koga bi to mi imali sansi? Jedino sto bi MOZDA Makedoncima jednom uspjeli odkinuti bod... de ba spustite se na zemlju i prihvatite cinjenicu da nam tabela pokazuje gdje nam je mjesto. U rangu sa Moldabijom, Kiprom, Albanijom. Malo bolji od Malte, Andore, Lihtestajna i sl..
Chupy
Ne shvatam ove novinare! Pa nasa reprezentacija je u nivou jednog Kazahstana!! O cemu vi pricate! Potrosio sam na hodanje, na utakmice reprezentacije, unazad 10 godina, po evropi i Zenici jedno 10000eura. Nije mi zao, naprotiv, uzivao sam i nadao se. Ali uvijek je sve zavrsilo u nadi. Ne kazu dzaba, u nadi je i magarac crko a i nada jr najveca ***** ?? Tek sad sam shvatio, da nam je reprezentacija odraz nasih drzavnika korumpiranih, i da kod nas ne moze nista biti kako treba. Na zalost, i ono sto iole je vrijedilo ili vrijedi, doticna sljam gospoda se potrudi da to unisti. Utakmicu protiv Finske, na zalost, sam pokusao gledati na tv-u, gledao sam prvih 37 minuta i izasao vani nakon toga da setam psa i da se igram sa njim. Na zalost!
Horde
Ja stvarno ne razumijem kako ovi novinari lažu sami sebe, pa kojoj smo mi reprezentaciji mogli bilo šta u ovom baražu ? Nama je plafon Armenija, Gruzija, Kazahstan itd... to su reprezentacije koje su u našem nivou i to je plafon. Možemo mi odigrati dobro jednu, dvije utakmice i to je samo do protivnika koji taj dan ne odigraju kako treba pa mi se kao "razigramo". Svaka čast momcima iz Hrvatske i Srbijanske reprezentacije kako se bore za dres svoje države !
Neko91
Sjetimo se samo utakmice kod kuce protiv Kazahstana. Bilo kakav komentar je nazalost suvisan.
tale
Sta zaliti, ne mozemo dobit finsku, Kazahstan
Ajax11
Meni je gušt što nismo prošli ! Samo zbog Vice i Mišketa ,dva najveća kriminalca u savezu poslje Ušanovića
Petraaa
Imamo jednu pobijedu u zadnjih mislim dvije godine i pričamo o svjetskoj prvenstvu. Mi smo baš šaljivdžije?
Koba84
Sta bi bilo da baba ima cunu
Bosanac_sam
Ma jok, sta zaliti, osramotili se u kvalifokacijama, da nebi na svjetskom, jednom kad nasi svhate da smo u rangu moldavije, nece tako boljeti, realan se mora biti, njims ce se ljudi smijati u sebi, ne nama, briga nas Uvijek cemo mi tako naivni biti, i misliti, drugi igrac ce spasiti, ili lopta ce sama u gol nekako, previse se digli, a onaj krunic misli da je ibrahimovic kako se ponasa, ili zeli biti on, tuzno
Mirsad1705
Očistiti savez od lopova i političara, dovesti sposobnog i poštenog znalca trenera, uz njega kao pomoćnika Barbareza da se uči trenerskom poslu. Novom treneru dati odriješene ruke da pravi reprezentaciju od mladih talentovanih i požrtvovanih fudbalera. Naredne kvalifikacije za evropsko prvenstvo podrediti izgradnji i brušenju reprezentacije, a ne nekakvom plasmanu koji je sa ovakvim političkim savezom i trećerazrednim trenerima misaona imenica.
Sejo1979
To je isto kad bi reko kad Dodik Bakir i Dragan odu u zatvor znaci nemoguca misija bar ne za iducih 20 godina
semirM
Hvala Bogu po 100x što se nismo plasirali u baraž....kakve smo sreće dobili bi opet Portugal
user1597698961
Pa bolje bi to bilo nego topa vels ceska,mi s jscima bolje igramo haha
DeteVi
Dobro si, protiv jakog Kazahstana smo bili na nivou... To da smo dobri protiv boljih protivnika je stara priča. Bilo nekada.
Zoilomas
Da vam covjek kaze sram da vas bude bilo bi malo…
mufidmemija1992
Zasto da zalimo,svakako da smo prosli u baraz,neka tamo reprezentacija bi se izivljavala na nama i bilo bi nas sramota kao i u subotu.
Bosonog bog
Moj novinaru,ne vidim ja te šanse pored ovakvih reprezentacija ni na papiru.
zajid08
Dobar je hehe, cuj na papiru. Od subote mi nismo ni na papiru kvalitetni, a kamo li na terenu...Ova nasa samouvjerenost je bolesna, jednom u 25 godina prosli na prvenstvo i mi smo ko nesto, ko da imamo titule evropskog i svjetskog....Bolesno, zalosno, nikako da pogledamo istini u oci...
Gengele
Trebali bi prestati sa objavama tipa sta bi bilo da smo prosli.... Kao ozbiljna medijska kuća trebate biti opozicija svima u fsBiH a vi to niste. Jer vam je vjerovatno drag njihov novac, nebi ste htjeli da ga izgubite. Mi smo izgubili od Finske u Zenici a imate hrabrosti za napisati da neke selekcije nisu krema. Za nas su većina tih reprezentacija krema. Pišite objektivno i spustite se na zemlju.
Bhf111
Dokle god su u savezu obicni lopovi dobro nam je da ikako i imamo ekipu. Vocar duric najveci kriminalac u komplet savezu. O vici da ne pricam. Najzalije od svega ovog je sto su izgleda i Bh fanatikosi potkupljeni pa samo cute
Chico
Zulum ciniti u ligi, ch**nike postavljati na funkcije u savezu, a dobrom se nadati - ne ide. A sve dizanjem ruku bosnjackih izdajnika, prvo onog iz Krajine, zatim onog iz Gorazda itd.
Dario44
Odose cetnici u katar, mozda ih treba vise u savezu da i bosna ode na svjetsko
kobe24
@Dario44 haj prestani smarat više, trebao bi i ti žalit što nećemo u baraž, ipak si državljanin Bosne i Hercegovine, imaš pasoš bosanski, ličnu kartu, vozačku dozvolu. Nemaš ništa zajedničko s ovim preko Drine. Koliko si glup, na profil ss.ba si stavio sliku profulnu
Mingiling
Hahahha....Ocmi dobra fakat stavio svoju sliku na profil...lol
Mingiling
Koliko si glup, na profil ss.ba si stavio sliku profilnu..xaxxa axa a
denimen9
Samo pissdurine ne smiju staviti svoju profilnu. Boje se da ih neko ne nadje hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.