Gazda Napolija je već odredio cijenu za čudesnog Kvaratskheliu

Hoće li "Kvaradona" ubrzo ići

Gazda Napolija je već odredio cijenu za čudesnog Kvaratskheliu

E. Oštraković

Ekipa Napolija ove sezone igra sjajno u svim takmičenjima, a jedan čovjek je glavni u cijelom tom sistemu, a to je naravno Khvicha Kvaratskhelia.

Ovaj mladi nogometaš je pažnju napolija privukao u ekipi Dinamo Batumija, gdje je u jedanaest odigranih utakmica postigao osam golova.

Odlučili su čelnici Napolija da ga kupe i niti jednog jedinog trenutka nisu pogriješili u svojoj odluci.

Naime, Kvaratskhelia je od dolaska u napoli odigrao dvanaest utakmica, te je postigao šest golova i mamio je aplauze na svakom stadionu na kojem se pojavio.

Jasno je nakon nevjerovatnih partija u dresu Napolija da Kvaratskhelia samo može napredovati, a to su preoznali i najveći klubovi na svijetu.

Kvaratskhelia je u nedavnom intervjuu priznao da je jedan od njegovih snova da zaigra u dresu Real Madrida, a vjerovatno će mu se ta želja i ispuniti.

Oglasi

Ipak, još uvijek se ne spominje Real Madrid u cijeloj prili, ali tri kluba su pratila nastup ovog nogometaša protiv Liverpoola.

Radi se upravo o Liverpoolu, ali i o Chelseaju i Manchester Cityju, čiji su skauti pratili igru Kvaratskhelia i bili su oduševljeni.

Ipak cijena koju je gazda Napolija nakon samo dvanaest utakmica odredio za ovog nogometaša je jako, jako velika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, radi se o cifri od 100 miliona eura, te ostaje da vidimo hoće li se neki od klubova usuditi ući u pregovore sa Napolijem već u januaru.

Najrealnije je da on narednu sezonu provede u Napoliju, a ko zna možda baš tada po njega dođe klub u koji želi, a to je Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti