Da li je na pomolu veliki transfer: U intervju slučajno otkrio ime novog kluba?
FOTO: EPA

Ovo je već druga priča

Da li je na pomolu veliki transfer: U intervju slučajno otkrio ime novog kluba?

H. Zilić

Evropski fudbal dobio je novu mladu zvijezdu. Briljira u redovima Napolija, a čini se da je stigao na radar i vodećih evropskih klubova. Njegovo ime je Khvicha Kvaratskhelia.

Pomalo se šuška u italijanskim mediima o interesu za gruzijskog fudbalera, koji je nedavno bez dlake na jeziku otkrio u kojem klubu bi volio nastaviti karijeru.

"Prije nego sam stigao u Napoli moj najdraži tim je osvojio Ligu prvaka", rekao je Kvaratskhelia i dodao:

"Od malena sam navijač Real Madrida, kao i moja braća. Uvijek smo gledali utakmice. San mi je jednog dana zaigrati za Real."

Da li je možda ovom izjavom Gruzijac otkrio ime novog kluba vrijeme će pokazati?

Oglasi

Napolitanci ga sigurno neće tek tako pustiti. Dostigao je vrijednost od 35 miliona eura, a tim sa juga Italije će gledati da dobro zaradi u slučaju prodaje Khviche Kvaratskhelie.

Pojedine špekulacije u italijanskim mediijima govorile su da je pomenuti fudbaler na radaru Chelseaja i da je želja Bayerna, međutim njegova nedavna izjava mogla bi promijeniti ploču.

Khvicha Kvaratskhelia igra sjajno ove sezone i jedan je od lidera Napolitanaca.

Napoli je prošao u osminu finala Lige prvaka, a u Seriji A su trenutni lideri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svi se nadaju da bi ova sezona napokon biti ona prava šamionska kakvu čekaju još od vremena Diega Armanda Maradone.

Gruzijski as je predvodnik nove generacije sa juga Italije i momak koji je lagano izludio fudbalsku Evropu i bit će zanimljivo pratiti gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije