Kvesić optimista pred Čelik: Očekuje nas tvrda utakmica, ali vjerujem da ćemo se mi radovati

Meč se igra večeras na Pecari

Kvesić optimista pred Čelik: Očekuje nas tvrda utakmica, ali vjerujem da ćemo se mi radovati

S. Mlaćo

Široki Brijeg će novu sezonu Premijer lige otvoriti večeras domaćim susretom protiv Čelika.

Radi se o posljednjem susretu 1. kola, a na Pecari vlada optimizam.

Izabranici Goce Sedloskog žele u novu sezone startati uspješno.

"Premda je iza nas dosta naporan put nakon gostovanja kod Kairata u Kazahstanu, mislim kako to ne bi trebalo ostaviti traga na našoj igri. Svi smo zdravi i spremni za utakmicu protiv NK Čelik Zenica. Sigurno nas očekuje znatno drugačija utakmice od one u posljednjem kolu prošle sezone. Doveli su nekoliko novih igrača, mada se uglavnom radi o igračima koji su i do sada igrali u našoj ligi, tako da nema mnogo nepoznanica. No, sigurno će biti tvrda utakmica, ali vjerujem kako ćemo se na kraju mi radovati bodovima na otvaranju sezone pred našim navijačima na Stadion Pecara", kazao je u najavi meča lijevi bek Širokobriježana Josip Kvesić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na stadionu Pecara igra se od 21 sat, a pravo nastupa kod domaćeg tima nema kartonirani Dominik Kovačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti