Kvote ne lažu: Sarajevo i Željezničar veliki favoriti u sutrašnjim utakmicama

Posljednje kolo ove jeseni

Kvote ne lažu: Sarajevo i Željezničar veliki favoriti u sutrašnjim utakmicama

Midhat Šljivak

Ovog vikenda na programu su utakmice 19. kola Premijer lige BiH, posljednjeg prije odlaska na dvomjesečnu pauzu.

U subotu su na programu tri meča u kojem igraju sva tri kluba iz Sarajeva, a najviše pažnje privlači meč na Koševu između Sarajeva i Slobode.

Očekivano, Bordo klub je veliki favorit u ovom meču. U kladionici Mozzart je kvota na pobjedu aktuelnog šampiona 1.30, a kvota na pobjedu Slobode je ogromna.

Kladite se na ovaj meč u Mozzartu, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Željezničar je veliki favorit na gostovanju kod Krupe. Kvota u Mozzartu tu jasno pokazuje, a ako se želite kladiti na ovaj meč, to možete učiniti OVDJE.

Pogledajte ponudu Mozzarta za utamice Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zamfir19_46
Sarajevo 1, zeljo x
1 5
user1585252255
Kvote vazda lazu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.