Kvote sve govore: Željo i Sarajevo apsolutni favoriti, ali Široki...

Gotovo sigurni učesnici 2. pretkola

Kvote sve govore: Željo i Sarajevo apsolutni favoriti, ali Široki...

Željezničar i Sarajevo su gostujućim pobjedama u Estoniji, odnosno Armeniji došli nadomak plasmana u 2. pretkolo Evropske lige, što se od najvećih bh. klubova i očekivalo.

Plavi sa Grbavice su u gostima protiv Narva Transa slavili sa 2:0, dok je Sarajevo u Jerevanu bilo bolje od Banantsa sa 2:1 i to su rezultati koji našim predstavnicima obećavaju nešto lakše revanš mečeve pred svojim navijačima.

A da su Željo i Sarajevo zaista apsolutni favoriti protiv svojih rivala pokazuju i koeficijenti koje su odredile kladionice. Tako je u MOZZART-u na pobjedu Željezničara kvota samo 1.12, a na Narvu Trans čak 18. Kvota na neriješen rezultat je 7.50.

Kvota na Sarajevo protiv Banantsa je 1.38 u kladionici MOZZART, na remi 4.40 a na pobjedu gosta 7.75.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Od tri bh. kluba, jedini autsajder po kvotama je Široki Brijeg na kojeg je koeficijent protiv Domžala 5.00. Na slovenački tim je kvota u MOZZART-u 1.70, a na remi 3.40.

Željezničar svoj meč sa Narvom Trans igra sutra (srijeda) na Grbavici od 18 sati, dok Sarajevo i Široki Brijeg protiv Banantsa i Domžala igraju u četvrtak (20:15 i 21:00).

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi