Kvote za Premijer ligu BiH: FK Velež apsolutni autsajder na Grbavici

Kladionice ne vjeruju Rođenima

Kvote za Premijer ligu BiH: FK Velež apsolutni autsajder na Grbavici

M. Šljivak

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje sutra.

Subota nam donosi četiri utakmice, u nedjelju gledamo dvije, a ako je suditi prema kvotama Mozzart kladionice, nekoliko je velikih favorita u 1. kolu.

Najviše pažnje sutra izaziva duel Željezničara i Veleža na Grbavici. Tim Amara Osima ulazi kao veliki favorit u ovom meču, a kvota u Mozzartu to jasno pokazuje.

Oni koji vjeruju u dobar rezultat Veleža mogu itekako dobro zaraditi na ovoj utakmici. Svoju opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Još veći favorit je Zrinjski protiv Olimpika. Kvota na pobjedu gostiju iz Sarajeva je zaista ogromna, a za ovu utakmicu opklade ostavite OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je također ogroman favorit protiv Mladosti. Opkladu za ovaj meč ostavite OVDJE, a tu je i duel Slobode i Radnika, gdje su poprilično dobre kvote na oba kluba.

Od susreta u nedjelju aktuelni prvak FK Sarajevo je veliki favorit protiv Krupe. Opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE, a Široki je blagi favorit protiv Tuzle City.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Meni je Seljo uvijek autsajder, uvijek se iznenadim kad ti amateri zabiju nekome gol.
8 18
starmac
Sve će se znati sutra naveče.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti