Kyle Walker slomio kameru na Leedsovom stadionu, pa se pravio da se ništa nije desilo

Nije ni slutio da ga baš tada snimaju

Kyle Walker slomio kameru na Leedsovom stadionu, pa se pravio da se ništa nije desilo

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja, Kyle Walker, našao se u centru pažnje večerašnje utakmice na Elland Roadu nakon što je prikazano u direktno prenosu kako je slomio jednu od kamera na stadionu, ali ni slutio nije da ga baš u tom trenutku snimaju.

Pep Guardiola odlučio je i večeras pružiti šansu mladom Lewisu koji odlično igra na poziciji desnog beka zbog čega je iskusni Walker na kraju morao ostati na klupi za rezervne igrače.

No, čini se da reprezentativcu Engleske nije previše zanimljivo na klupi za rezervne igrače i odlučio je malo da se zabavi, ali ni slutio nije da će postati glavna tema na društvenim mrežama zbog toga.

Naime, u finišu prvog poluvremena režiser prenosa je upravo odlučio da prikaže rezervne igrače Cityja, a u centru pažnje našao se upravo Walker i to u baš pogrešnom trenutku.

Walker ni slutio nije da ga baš tada snimaju kamere i da ga gledaju milioni ljudi jer je odlučio da pomjeri kameru koja se nalazila na klupi Manchester Cityja, ali je sve krenulo po zlu.

Osmijeh je nestao s Walkerovog lica kada je shvatio da je slomio kameru, a onda je odlučio da se pravi kao da se ništa ne dešava i samo ju je spustio na pod.

Oglasi

Međutim, upravo u tom trenutku Walker je bio u direktnom prenosu, a ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

Engleski mediji navode da se radi o kameri televizije koja radi večerašnji prenos što se ispostavilo tačnim početkom drugog poluvremena scenom koja je sve nasmijala.

Oni su kameru vratili na poziciju, ali ponovo je Walker bio u centru pažnje jer ju je opet pomjerio kako ona ne bi snimala direktno igrače na klupi ovog tima.

[twitter]https://twitter.com/i6astv/status/1608208350738628609[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, treba spomenuti da Građani nakon prvog dijela utakmice vode s minimalnih 1:0 protiv Leedsa, a jedini gol zabio je Rodri u prvoj minuti sudijske nadoknade.

City je mogao imati i ubjedljivije vodstvo, ali su Grealish i Haaland propustili nekoliko velikih prilika.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi