Pitao Mbappea da li će doći u Arsenal, a odgovor Francuza izazvao bijes svih na Emiratesu!

Bio je brutalno iskren

Pitao Mbappea da li će doći u Arsenal, a odgovor Francuza izazvao bijes svih na Emiratesu!

E. Čaušević

Kylian Mbappe ponovo se našao u centru pažnje zbog videa koji se pojavio na društvenim mrežama kada ga je jedan dečko pitao da li će doći u Arsenal, a njegov odgovor se navijačima londonskog kluba uopšte nije svidio.

Čini se da je već jasno da će Mbappe na kraju ove sezone napustiti PSG i karijeru nastaviti u Real Madridu, te se čeka samo zvanična potvrda.

No, francuski mediji pišu da je Mbappe postigao dogovor s čelnicima francuskog kluba da ne objavljuje ništa dok ne prođe dvomeč četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone kako ne bi izazvao nepotrebnu pažnju javnosti pred te utakmice.

Iako je još nekoliko klubova pokazalo interes da u svoje redove dovede Mbappea sada je već jasno da je njegov izbor odmah bio Real Madrid.

Mbappe se još povezivao ranije s Arsenalom i Liverpoolom, no od odlaska u Englesku sigurno neće biti ništa.

Oglasi

To je prije nekoliko dana Mbappe saopštio jednom od fanova koji ga je pitao da li će doći u Arsenal, a francuski napadač bio je brutalno iskren prema njemu.

"Arsenal?", nasmijao se Mbappe, a zatim dodao: "Nema šanse. Zašto? Zato što je tamo prehladno".

Tom izjavom Mbappe je ugasio sve nade navijača Arsenala da bi se na ljeto moglo desiti čudo, te da bi sjajni Francuz mogao da izabere klub s Emiratesa, no sada je svima jasno da se to neće desiti.

Podsjećamo, Mbappe s PSG-om ima ugovor do kraja sezone i isti gotovo sigurno neće produžiti, te će se bez obeštećenja priključiti ekipi Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

No, glavni fokus mu je i dalje na PSG-u jer želi da ostvari ono što u Parizu nije još uvijek uspio, a to je osvajanje Lige prvaka. U četvrtfinalu Parižane čeka Barcelona, a da li će Mbappe i društvo uspjeti da dođu do polufinala ostaje nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi