Rijetko se viđa bahatost kakvu je pokazao Kylian Mbappe
Foto - Screenshot

Protivnici su razočarani

Rijetko se viđa bahatost kakvu je pokazao Kylian Mbappe

M. Šljivak

PSG je jučer u 6. kolu Ligue 1 savladao kao gost ekipu Metza sa 2:1.

Pariški klub je postigao pobjednički gol u posljednjim sekundama utakmice, ali nakon meča dosta se priča o ponašanju Kyliana Mbappea.

Zvijezda PSG-a izazvala je veliki revolt navijača Metza zbog bahatosti kakva se rijetko viđa.

Tokom utakmice Mbappe je pokušao zabiti pogodak umjesto da vrati loptu protivničkim igračima.

Golman Alexandre Oukidja je srećom pratio sve dobro i uspio je intervenisati, a Mbappe se pravdao kako nije znao šta se dešava.

Oglasi

Za ovaj potez Mbappe je dobio ogromne zvižduke, ali njegova bahatost se tu nije završila.

Nakon što je u nadoknadi meča Achraf Hakimi zabio pobjednički gol, Mbappe je došao do golmana domaćeg tima i provocirao ga je.

To je izazvalo reakciju Alexandrea Oukidje koji se odlučio obračunati sa zvijezdama PSG-a i nastao je haos nakon gola. Sve se završilo sa nekoliko žutih karona.

Trener Metza Frederic Antonetti nakon meča je imao jasnu poruku za Mbappea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kylian Mbappe se mora drugačije ponašati ako želi da ga ljudi vole. Ja ga obožavam, sjajan je igrač, ali bi morao biti ponizniji", rekao je Antonetti.

Zvijezda PSG-a očigledno ima određenih problema sa ponašanjem, a to nije prvi put, jer su se i ranije u francuskim medijima pojavljivale informacije kako je Mbappe poprilično bahat.

Top Komentari

Klicko
I jesi za penal madrida familiju yebo.Ciganski klub-ciganski igrac
9 12
denimen9
Vidi se da mora u Real preci, tamo ce postati gospodin. Ovako sa ovom hrpom bogatih seljacica nema napretka.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi