Svijet priča o magiji Mbappea na treningu Francuske
Foto - Screenshot

Nestvaran potez

Svijet priča o magiji Mbappea na treningu Francuske

M. Šljivak

Kylian Mbappe bez dileme je jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Fenomenalni francuski fudbaler često zna zablistati na terenu, ali potreban mu je još jedan korak kako bi dosegao sami vrh.

Da je zaista pravi fudbalski čarobnjak, napadač PSG-a pokazao je na treningu reprezentacije Francuske, gdje je postigao spektakularan pogodak.

Nakon ubacivanja sa desne strane Mbappe je u okretu loptu pogodio petom i poslao ju je u mrežu.

Naravno, ovaj snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama, a Mbappe je pokazao da je zaista spektakularan fudbaler.

Mbappe je u dresu reprezentacije Francuske odigrao 51 meč i postigao je 19 golova. Da je ovo zabio u jednoj od utakmica bio bi to vjerovatno jedan od najboljih golova svih vremena.

I bez toga napravio je pravu magiju koja zaslužuje ovacije i aplauze svih jer je ovo istinska majstorija.

Top Komentari

Sars33
E da je ovako i na tekmi
2 0
Bajernovac
ne vidim sta je ovdje magija ,,i corava koka jedno zrno ubode,,,hebo vas Mbppe,,
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti