Počeli uznemiravati i njegovu suprugu jer je povrijedio Mbappea, a onda se oglasila zvijezda PSG-a

Jasna poruka na Instagramu

Počeli uznemiravati i njegovu suprugu jer je povrijedio Mbappea, a onda se oglasila zvijezda PSG-a

Endin Čaušević

Kylian Mbappe jučer je ranije završio trening PSG-a zbog povrede.

Mbappe se povrijedio nakon što ga je nezgodno nagazio veznjak Idrissa Gueye i nije mogao da nastavi trening. Ljekarski tim je odmah reagovao i odveo Mbappea na dodatne preglede jer su svi bili u strahu da neće igrati sutra protiv Real Madrida.

Međutim, francuski mediji su objavili da Mbappe nije ozbiljnije povrijeđen i da je u pitanju bio samo jači udarac, te da će on biti sutra u sastavu za revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

No, nakon što je PSG objavio video s treninga na kojem se vidi kako je Gueye nagazio Mbappea nastao je pravi pakao za veznjaka francuskog kluba.

Navijači su na Instagramu okupirali profil Gueyea i pisali mu razne uvrede jer je povrijedio Mbappea, a kada je on zabranio komentare na svojim objavama onda su počeli da uznemiravaju njegovu suprugu.

Oglasi

Nakon što su francuski mediji objavili kakav "tretman" od navijača PSG-a imaju Gueye i njegova supruga odlučio je da se oglasi i Mbappe.

Mbappe je stao u odbranu svog saigrača i pokazao je da mu ne zamjera na onom što se desilo na treningu, te je objavio story na Instagramu koji je oduševio sve.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Objavio je fotografiju sebe i Guayea i poručio je: "Svi zajedno. Uvijek! Ovo je Paris" što je bila jasna poruka za navijače PSG-a da prestanu uznemiravati veznjaka ovog kluba i njegovu suprugu.

Top Komentari

Amansio
Ma jel pariz da nije madrid
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi