Mbappeu podvalili logo Reala na potpis - Pogledajte reakciju zvijezde PSG-a
Zanimljiva reakcija zvijezde PSG-a

Zanimljiva situacija u San Sebastianu

Mbappeu podvalili logo Reala na potpis - Pogledajte reakciju zvijezde PSG-a

M. Šljivak

Kylian Mbappe je s PSG-om doputovao u San Sebastian gdje se sutra igra revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Real Sociedada. Očekivano, njegov dolazak izazvao je veliku pažnju, a pri davanju autograma desila se zanimljiva situacija. Francuz je odbio potpisati logo Real Madrida.

Francuz Kylian Mbappe od naredne sezone će vjerovatno igrati za Real Madrid. Preostalo je samo da se službeno potvrdi njegov transfer iz PSG-a s kojim je danas stigao u Španiju.

Očekivano, dolazak u San Sebastian gdje njegov aktuelni tim igra revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Real Sociedada, izazvao je veliku pažnju, a desila se i jedna veoma zanimljiva situacija prilikom potpisivanja autograma.

Jedan od fanova Real Madrida pružio je prema Mbappeu logo s grbom kraljevskog kluba. Krenuo je da ga potpiše, zatim je vidio grb Reala i odbio je dati autogram dječaku.

Oglasi

Ovo je privuklo veliku pažnju, ali zapravo je Mbappe napravio ispravnu stvar. On je još pod ugovorom s PSG-om i potpisivanje dresa drugog kluba bila bi poprilična uvreda.

Na ovaj način je sjajni napadač pokazao kako ipak poštuje odredbe ugovora. Ipak, ništa mu neće vratiti povjerenje navijača koji ga smatraju izdajnikom.

Isto mišljenje o njemu ima i prvi čovjek kluba Nasser Al-Khelaifi. Potpuno je Mbappe izigrao njegovo povjerenje, prekršio je dogovore i odlučio je otići iz kluba.

On je prethodnih sedam godina član PSG-a. Porušio je sve rekorde i ima učinak od 244 gola i 105 asistencija u 293 odigrana meča.

Navijači istakli transparent protiv Mbappea

Navijači PSG-a jučer su ispred Parka prinčeva istakli transparent protiv Kyliana Mbappea. Poruka je bila jasna.

Oglasi

"KM. Jedva čekam 30.6", napisali su navijači PSG-a.

Tu se naravno aludira na istek njegovog ugovora. Očigledno je i njima dosta Mbappea i njegove bahatosti i rado će ga vidjeti kako odlazi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG će sasvim sigurno naći dostojne zamjene. Navodno su spremni uložiti više od 200 miliona eura tokom ljeta i brojna imena se povezuju sa Svecima.

Ljeto je dugo, ima sasvim dovoljno vremena da se nađe idealan igrač za PSG, koji će sigurno ciljati visoko i bez francuske zvijezde.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

USABIH
Podvalili hehehehhe... Naslov je hit godine....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi