Fudbaler Newcastlea od Mbappea želio samo jedno: Francuz dao obećanje drugom i priredio blam PSG-u!

Zanimljiva dešavanja

Fudbaler Newcastlea od Mbappea želio samo jedno: Francuz dao obećanje drugom i priredio blam PSG-u!

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je jedna od najvećih svjetskih zvijezda i opravdano se smatra najboljim igračem današnjice iako mu ove sezone stvari ne idu onako kako je zamislio, prvenstveno zbog problema sa povredama.

U drugom kolu Lige prvaka PSG je gostovao Newcastle Unitedu te je u Engleskoj doživio težak poraz rezultatom 4:1, a Mbappe je bio daleko od ispod očekivanog nivoa.

Tokom susreta na St James's Parku Francuz se suočio sa zanimljivim zahtjevom pošto je jedan od igrača Svraka tražio njegov dres.

Blokirao sam ga kod jednog prekida i pokušao sam da ga uzmem za svog mlađeg brata, možda ga još uvijek dobijem", kazao je Sean Longstaff nakon utakmice.

Mbappeov dres je završio u rukama sina Kierana Trippier pošto je maleni Jacob viđen kako nosi dres prilikom doalska u studio.

Oglasi

Ipak, maleni dječak je znao kako prirediti pravu blamažu popularnim pariškim Svecima pošto ga je David Ginola pitao je li razočaran zbog poraza PSG-a.

"Da", kratko je kazao dječak te skinuo Mbappeov dres te svima pokazao onaj od svog oca koji je bio zaista odličan.

I prije utakmice Trippier je za medije kazao kako je njegov sin na teren želio izaći zajedno sa Mbappeom s čime engleski bek nije bio zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za Svrake je ovo bila prva pobjeda u Ligi prvaka nakon 20 godina s kojom su se probili na vrh grupe smrte te imaju dobre šanse da prođu u osminu finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti