Oko Mbappea nikog nije bilo, lopta je bila u zraku, pokušao je izvesti škarice, a onda muk...

Mnoge nasmijao svojim potezom

Oko Mbappea nikog nije bilo, lopta je bila u zraku, pokušao je izvesti škarice, a onda muk...

Endin Čaušević

PSG je sinoć uz dosta sreće izbjegao poraz na Parku Prinčeva od Newcastlea jer je Kylian Mbappe uspio da postigne gol za 1:1 u posljednjim sekundama meča. No, Mbappe ovu utakmicu neće pamtiti po dobrom jer svi pričaju o tome kako se napadač PSG-a obrukao.

Newcastle je bio sinoć pred velikom pobjedom na gostovanju kod PSG-a, te su svi već upisali tri boda engleskom klubu, ali prvak Francuske uspio se spasiti u posljednjim sekundama utakmice.

Gosti su šokirali Park Prinčeva u 24. minuti kada je Isak zabio pogodak za 0:1 nakon asistencije Almirona.

PSG je nakon toga krenuo svim silama naprijed. Domaći su se propisno ispromašivali i činilo se da će Newcastle s punim plijenom da napusti Pariz.

No, tada je sudija Marcinak svirao penal u 98. minuti jer je jedan od igrača gostiju igrao rukom, ali mnogi vjeruju da to nije bila ispravna odluka.

Oglasi

Ipak, domaći su taj poklon znali da iskoriste jer je Mbappe bio precizan s bijele tačke za konačnih 1:1. Mbappe je spasio svoj tim od poraza, ali ovu utakmicu on neće baš pamtiti po lijepom.

Pored postignutog gola Mbappe se propisno ispromašivao sinoć, a zbog jednog detalja mnogi su se nasmijali.

Naime, u 56. minuti nakon centaršuta Dembelea lopta je došla do Mbappea koji je pokušao škaricama da ju pošalje u mrežu Newcastlea, ali se svojim pokušajem propisno osramotio.

Mbappeov pokušaj škarica POGLEDAJTE OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napadač PSG-a očajno je zahvatio loptu koja nije završila ni blizu gola Popea već je to na kraju bilo dodavanje za Fabiana Ruiza.

Ovaj detalj je postao hit na društveni mrežama, a Mbappe sigurno nije bio oduševljen kada je vidio da ga ismijavaju zbog očajno izvedenih škarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi