Ono što je Mbappe dobio u PSG-u je van svake pameti i opet je nezahvalan

Nevjerovatni detalji

Ono što je Mbappe dobio u PSG-u je van svake pameti i opet je nezahvalan

A. Čaušević

Kada je potvrdio da ostaje u PSG-u Kylian Mbappe sigurno nije očekivao da će se problemi u svlačionici povećati. 

Bilo je pitanje trenutka kada će situacija eskalirati, a to se desilo na posljednjem ligaškom duelu protiv Montpelliera.

Francuz je tokom utakmice u nekoliko navrata imao tenzije sa saigračima, prvenstveno sa Neymarom nakon što mu Brazilac nije dopustio da izvede drugi penal.

Dan kasnije nakon neugodnih scena održan je sastanak između dvije strane, a moderator je bio sportski direktor Luis Campos. Le Parisien je izvjestio da nakon tog sastanka Mbappe osjeća gađenje prema ruci koja ga hrani.

Brazilski TNT Sport, koji je s obzirom na veliki broj igrača iz Južne Amerike u PSG-u je objavio nove pikantne detalje o nevjerovatnoj bahatosti Mbappea.

Naime, mladi Francuz je očekivao da bude najveća zvijezda u ekipi i da će se praktično svi igrači njemu prilagoditi.

Oglasi

Tolika moć koja mu je data u ruke je uznemirila neke igrače, pa se sada Mbappe osjeća izolovanim od ostatka ekipe.

PSG je ranije Mbappeu obećao niz stvari koje do sada nisu ispunjene iako je jedan od najboljih igrača svijeta potpisao novi ugovor.

Jedna od obećanih stvari je da će Mbappe izvoditi sve penale, a druga da će Neymar napustiti klub. Kada je to Brazilac saznao njegovo ponašanje se radikalno promijenilo.

TNT navodi da 23-godišnjak želi biti jedina prava zvijezda u ekipi i da praktično on bude taj koji će završavati sve opasne akcije i da uopšte neće igrati odbranu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kada je potpisan ugovor PSG je pristao na sve to, međutim dogovor nije pretvoren u djelo što je naljutilo Mbappea pa ga ne može utješiti ni milion eura koliko zarađuje sedmično.

Sezona u PSG-u je počela veoma napeto i ko zna šta tek slijedi kada se stvari zahukatju kako u prvenstvu tako i u Ligi prvaka.

Top Komentari

King_Kenny
...smarate sa ovim naboranim malcem,vi kad se nekog uhvatite bas ne znate popustiti.
5 5
rizzvy
Don Perez je sve to predosjetio...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi