Bahatost i bezobrazluk kakav odavno nije viđen u svijetu fudbala
Foto - EPA

Kylian Mbappe u glavnoj ulozi

Bahatost i bezobrazluk kakav odavno nije viđen u svijetu fudbala

M. Šljivak

Fudbalski svijet prethodnih dana je bio veoma razočaran bahatim ponašanjem Kyliana Mbappea na meču protiv Montpelliera.

Mbappe je razočarao ljubitelje fudbala, posebno navijače PSG-a nakon što se bahatio na terenu. Odbijao je učestvovati u akcijama jer mu se lopta nije dodala, pokušao je Neymaru uzeti loptu pri izvođenju penala, a navodno je u svlačionici došlo do sukoba zbog kojeg su Neymar i Mbappe završili na raportu kod čelnika kluba.

Situacija u PSG-u trenutno nije nimalo bajna. Glavnu uzrok svih problema je upravo Mbappe i ostalim igračima se ne sviđa što on želi da bude glavni u svemu.

Mbappe je na kraju prošle sezone potpisao novi ugovor s Parižanima. Zbog astronomske plate odbio je Real Madrid, a klub mu je obećao brojne pogodnosti ako ostane na Parku Prinčeva.

Njemu je obećano da će ekipa igrati za njega u novoj sezoni. Međutim, ostali igrači to ne žele raditi i smatraju da Mbappe mora biti u rangu svih ostalih i da se niko ne treba izdvajati.

Oglasi

Određene informacije govore da je na poluvremenu meča s Montpellierom bilo zaista žestoko u svlačionici. Navodno je sve vodilo i ka fizičkom obračunu Mbappea i saigrača, a trenersko osoblje je srećom sve uspjelo smiriti.

Mbappe je međutim pokazao svoje pravo lice. Od omiljenog dečka postao je bahata i umišljena zvijezda zbog čega će sigurno izgubiti određeni broj fanova.

Niko nije očekivao da će se francuski reprezentativac ovako ponašati. Sada su oči javnosti uperene u njega i za svaki potez će mu posebno biti suđeno.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovakvi sukobi sigurno će podijeliti ekipu. Mbappe je za sada glavni negativac i većina saigrača je na strani Neymara i Messija koji su s druge strane.

Kylin Mbappe je u dresu PSG-a u proteklih pet godina odigrao 218 utakmica i postigao je 172 pogotka.

Top Komentari

user1654896791
Napisali ste 5 istih clanaka o Mbappeu.Svaka cast
5 0
PodvarakANeKupus
Ovom je karijera u padu, niko nece da postuje ovog dripca umisljenog
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi