PSG ima još jedan as u rukavu da nagovore Mbappea da produži ugovor

Da li će im uspjeti?

PSG ima još jedan as u rukavu da nagovore Mbappea da produži ugovor

Endin Čaušević

Kylian Mbappe još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Već nekoliko mjeseci traje saga oko Mbappea koji još uvijek nije odlučio da saopšti svoju odluku gdje će igrati naredne sezone.

Poznato je da Mbappe s PSG-om ima ugovor do kraja ove sezone i u nekoliko navrata odbio je mogućnost da s Parižanima produže ugovor. Mnogi vjeruju da će Mbappe na ljeto potpisati za Real Madrid, ali se zvanično na tu temu nije oglašavao.

Mbappe čeka kraj sezone kako bi svima saopštio svoju odluku i mediji u Francuskoj smatraju da su zaista male šanse da ovog napadača i naredne sezone gledamo u dresu PSG-a.

Međutim, L'Equipe je objavio jutros da čelnici PSG-a još uvijek nisu odustali od Mbappea i spremni su da ponovo počnu pregovore oko novog ugovora i ponude mu uslove koje će teško odbiti.

PSG je spreman da učini Mbappea najplaćenijim fudbalerom svijeta i pruži mu sve ono što želi, ali očito je da je trenutno njegova jedina želja da potpiše za Real Madrid.

L'Equipe piše da Parižani imaju još jednog asa u rukavu. Navodno, PSG će ponuditi Mbappeu i kapitensku traku kako bi mu pokazali koliko je važan za ovaj klub i pokušali ga nagovoriti da ostane u klubu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za početak se nadaju da će Mbappe pristati da se ponovo otvore pregovori oko eventualnog produženja ugovora, ali od njegovog agenta još uvijek nisu dobili povratnu informaciju.

Prošlog mjeseca objavljeno je da je Mbappe već sve dogovorio s Real Madridom, ali da iz poštovanja prema PSG-u ne želi prije kraja sezone objaviti da napušta klub i seli u Madrid. Ipak, jasno je da Parižani još uvijek ne odustaju iako je pred njima čini se nemoguća misija.

Top Komentari

denimen9
ovaj "slučaj" od kluba iz Pariza se samo sramoti na otvorenoj sceni..
4 3
Mele
Ako je sve dogovorio sa Realom, zato da pocinje nove pregovore ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi