"Sve više sam uvjeren da će Kylian Mbappe ostati u PSG-u"

Oglasio se sportski direktor

"Sve više sam uvjeren da će Kylian Mbappe ostati u PSG-u"

Eldar Ganibegović

Jednom od najboljih fudbalera svijeta, Kylianu Mbappeu, ovog ljeta ističe ugovor s PSG-om.

Klub s kojim se sjajni Francuz najviše spominje je Real Madrid i gotovo da su svi uvjereni da je to njegova sljedeća destinacija, ali sportski direktor PSG-a Leonardo sada je plasirao jednu drugačiju priču.

"Sve sam više uvjeren da Mbappe želi ostati. Francuski fudbaleri urpije su htjeli da igraju u inostranstvu, ali nikad nije postojao klub kakav je danas PSG. Mi ne prodajemo", poručio je on.

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima tri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone je na 34 utakmice postigao 24 gola i saigračima podijelio 17 asistencija.

Prije nekoliko dana s dva gola protiv St. Etiennea izjednačio se sa Zlatanom Ibrahimovićem na vječnoj listi strijelaca PSG-a na drugom mjestu sa po 156 golova, a prvi je naravno Edinson Cavani s okruglo 200.

Top Komentari

user1579409590
****m vas vise i snjim jeste dosadni.. koga ***** zaboli kud ce i gdje ce... Vise od dvije Godine puni te glavu snjim..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi