Šeik silno blago nudi: Kylian Mbappe dobio ponudu kakva se ne pamti u svijetu fudbala
Foto - EPA

Nevjerovatne cifre se vrte oko Mbappea

Šeik silno blago nudi: Kylian Mbappe dobio ponudu kakva se ne pamti u svijetu fudbala

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe još uvijek nije odlučio gdje će igrati od naredne sezone.

Dobro se zna da će 23-godišnji napadač igrati za PSG ili Real Madrid. Odluka još nije donesena, a oba tima su uvjerena kako će čudesni Francuz izabrati baš njih.

Mbappe je već godinama član PSG-a, a to bi mogao i ostati, jer je od bogatih vlasnika francuskog kluba dobio ponudu kakva se ne pamti u svijetu fudbala.

Za potpis novog ugovora katarski šeik Tamim Bin Hamad Al-Tani, čija je država vlasnik PSG-a, spremna je Mbappeu dati ugovor na dvije plus jednu sezonu uz nevjerovatne cifre.

Sjajnom napadaču se, tvrdi Le Parisien, nudi plata od 50 miliona eura po sezoni, ali i bonus od čak 100 miliona eura samo da stavi potpis na novi ugovor.

Ovo su cifre kakve se ne pamte u svijetu fudbala i vidjet ćemo hoće li Mbappe s porodicom odlučiti da ostane u PSG-u ili će ispuniti dječački san potpisom za Real Madrid, koji nudi mnogo manje cifre.

Kylian Mbappe je u PSG stigao iz Monaca na posudbu 2017. godine. Godinu dana kasnije njegov ugovor je otkupljen za nestvarnih 180 miliona eura, čime je postao drugi najskuplji fudbaler svijeta nakon Neymara koji je Barceloni plaćen 222 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je u dresu PSG-a postao jedan od najboljih fudbalera svijeta. Igra zaista čudesno, a u 212 odigranih utakmica ima učinak od 165 golova i 83 asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ako ne potpiše za penal madrid ovi naši polunavijači tog fašističkog polukluba na čelu sa denimen9,mostarac94 i ostale plačipichke će da se roknu antidepresivima hehe
6 11
PatriotaBiH
On je od januara Realov igrac.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi