Gareth Bale će i u Parizu igrati golf, a za sve se pobrinuo Real Madrid
Foto: Instagram @aubergedujeudepaume

Izabran je smještaj

Gareth Bale će i u Parizu igrati golf, a za sve se pobrinuo Real Madrid

E. Ganibegović

Za osam dana u Parizu nas očekuje finale Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti Real Madrid i Liverpool. 

Real Madrid pazio je na svaki detalj i tako iznajmio luksuzni dvorac kao smještaj u Parizu za svoju ekipu.

Madriđani su iznajmili cijeli dvorac, koji se nalazi u blizini Pariza, gdje će biti smještena ekipa, a zgrada je vrlo posebna.

Ima čak i golf igralište na kojem se održavaju tečajevi i takmičenja, a "zločesti" kažu da je klub napravio ovaj izbor posebno za Garetha Balea, koji je zaljubljenik u golf.

U svakom slučaju Velpanin ove sezone igra više golf nego fudbal, što zbog povred, što zbog forme i činjenice da se Ancelotti ne oslanja na njega. 

Gareth Bale, koji vjerovatno neće ni igrati u ovom finalu, teret je Real Madridu više od dvije sezone. Velšanin ima najveću plaću u momčadi i uvijek je odbijao ići u drugu momčad.

Oglasi

Dvorac koji su Madriđani iznajmili, Auberge du Jeu de Paume, nalazi se na imanju Chantilly i djelomično je preuređen u hotel. Zgrada je historijska, a dvorac je okružen vodom i ima prekrasne vrtove.

Cijelo područje prostire se na površini od 7.800 hektara, a smještajni kapacitet je 600 osoba. Cijena noćenja iznosi 2.947 eura.

Također se može posjetiti velika ergela s 240 konja i 500 lovačkih pasa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dvorac je projektirao arhitekt Jean Aubert, a izgrađen je između 1719. i 1740. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Bale je to zaslužio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi