Je li Romano pogriješio? Al-Khelaifi se oglasio i opet razočarao navijače Real Madrida

Kaže da Mbappe ostaje

Je li Romano pogriješio? Al-Khelaifi se oglasio i opet razočarao navijače Real Madrida

Eldar Ganibegović

Po navici, ljetni prijelazni rok donio je nove špekulacije kako će Real Madrid dovesti Kyliana Mbappea što se, također po navici, nije desilo. Fabrizio Romano je nedavno objavio da će Francuz ipak put španske prijestolnice, ali je sada Al-Khelaifi, prvi čovjek PSG-a, to sve opet demantovao.

Kylian Mbappe i ovog ljeta se dovodio u vezu s prelaskom u Real Madrid, ali ni ovog ljeta od toga nije bilo ništa.

Francuska zvijezda na kraju je ostala u PSG-u koji su napustili Messi i Neymar, te će s nekim drugim partnerima u napadu pokušati osvojiti Ligu prvaka.

Iako nije otišao u Kraljevski klub, ostao je želja Florentina Pereza, a prije nekoliko dana i Fabrizio Romano je istakao da je Real Madrid njegov novi klub.

S obzirom na to da Fabrizio Romano ima veliki ugled u svijetu kada su transferi u pitanju, navijači Real Madrida izuzetno su se obradovali onome što je objavio.

Oglasi

Međutim, sada mu je kontru udario prvi čovjek PSG-a, Nasser Al-Khelaifi. On tvrdi da Mbappe ostaje u PSG-u.

Dotakao se i problema koje je Kylian Mbappe pravio na početku sezone, te istakao da problemi ostaju u porodici, a da je Mbappe član porodice.

"Problemi koje smo imali ostaju u porodici i Kylian je dio naše porodice. Ponosan sam na ono što radi on i cijeli tim. Ostaje ovdje", rekao je Al-Khelaifi. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone je Kylian Mbappe na četiri utakmice u Ligue 1 postigao sedam pogodaka, a bio je strijelac i na uvodnom meču u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1666065968
Dosadni ste glupani...sve vam je netacno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi