Šta misli da je? Novi ispad Mbappea će ga učiniti još omraženijim nego što je sada!

Dečko je nevjerovatan

Šta misli da je? Novi ispad Mbappea će ga učiniti još omraženijim nego što je sada!

A. Čaušević

I čelnici PSG-a su se posramili zbog posljednjeg ispada Kyliana Mbappea. 

U svijetu fudbala vjerovatno ne postoji bahatiji fudbaler neko što je to Mbappe. Pun samopouzdanja te jako prepotentan Mbappe iznenađuje iz dana u dan, i to negativno.

Njegove igračke kvalitete se ne mogu sporiti, međutim neki gestovi, govor tijela i izjave ga čine sve više omraženijim među ljubiteljima fudbala.

Posljednji ispad Mbappe je napravio na pressici prije meča Lige prvaka protiv Juventusu pokazavši još jednom kako se ne smatra običnim smrtnikom.

Minulog vikenda PSG je na gostovanje Nantesu putovao avionom što je izazvalo gnjev francuske javnosti, pa i direktora francukih željenica koje raspolaže super brzim vozovima.

I dok je širom Evrope normalna pojava da klubovi na gostujuće utakmice putuju brzim vozovima ili autobusima, u PSG-u to rade avionom bez obzira na udaljenost.

Oglasi

Evidentno je da su brojne zvijezde u ovom klubu navikle na luksuz te ono što je normalna pojava za većinu ljudi, to je za njih na neki način ponižavajuće.

Na pressici pred meč sa Juventusom novinari su pitali Mbappea da li je očekivati da ubuduće putuju vozom, a ne avionom francuski superstar se počeo grohotom smijati.

Trener Cristophe Galtier je ironično odgovorio da će sljedeći put putovati triciklom, pa se Mbappeova reakcije i Galtierov odgovor uopšte nisu svidjeli klupskom rukovodstvu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Predsjednik Francuske Emmanuel Macron je zatražio od svih u Francuskoj da ograniče upotrebu zagrijavanja, pa su u PSG-u odmah započeli pregovore s ciljem da postignu dogovor sa željezničkom kompanijom.

Česta putovanja PSG-a avionom i velika potrošnja energije je na udaru kritika pariške javnosti, pa će uskoro i ministar saobraćaja Clement Beaune zatražiti sastanak sa aviokompanijom kako bi se ograničila upotreba energije.

Top Komentari

Klicko
Zar ovaj nije prešao u penal madrid hahahahahhahahhaha.Ima ovdje par likova koji su govorili prosle godine "kad nam dođe Mbappe" hahahahha a sprči ih empabe na suho,bez kondoma i grubo kako to zaslužuje jedan fašistički poluklub kakav je penal madrid
4 4
struja
Sta je to bahato i..?On ne odlucuje cime..zato i podj....novinare.Bravo!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti