Nema sumnje na kojem stadionu je najbolja atmosfera: Od silnog navijanja tribina se razdvaja

Impresivni snimci

Nema sumnje na kojem stadionu je najbolja atmosfera: Od silnog navijanja tribina se razdvaja

A. Čaušević

Postoje stadioni na kojim je atmosfera paklena bez obzira o koliko važnoj utakmici se radilo.

Dok se kod nekih klubova navijači bude samo kad je derbi, na nekim stadionima tribine su stalno pune i atmosfera je paklena.

Jedan od takvih je i kultna La Bombonera sa kojih stižu nevjerovatni snimci šta se dešava sa tribinama dok traje navijanje navijača Boce.

Naime, društvenim mrežama je počeo kružiti video kako se tribine kultnog stadiona doslovno razdvajaju od silnog navijanja.

El video viral de la Bombonera... ¡latiendo! 🏟️😲 📹 TW/natalio_pescia

Posted by Diario Olé on Thursday, April 21, 2022

Navijači Boce slove za najstrastvenije na svijetu i zahvaljujući njima La Bombonera nosi epitet stadiona sa najboljom atmosferom što pokazuju i ovi snimci.

Stadion smješten u Buenos Aieru ima tri stepenaste tribine, dok je jedna ravna poput zgrade obzirom na ulicu koja je u blizini.

Download wallpapers Bombonera, Boca Juniors Stadium, aerial view, soccer,  Esporte Bombonera, football stadium, Boca Juniors arena, Argentina for  desktop with resolution 2880x1800. High Quality HD pictures wallpapers

Zahvaljujući svom neobičnom izgledu ima savršenu akustiku što ga čini jedinstvenim stadionom u svijetu fudbala.

Sagrađen je 1940. godine. Do sada je renoviran nekoliko puta, a njegov trenutni kapacitet je 57.000 mjesta.

Top Komentari

Goran86
Ma ovo se raspalo skroz....usla voda od silni kisa
1 0
plemic
ja bih prie pomislio da se kralo željezo pri izgradnji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi