Labbadia smiruje strasti: Spahić nije napravio incident

Trener HSV-a demantovao natpise medija

Labbadia smiruje strasti: Spahić nije napravio incident

Bivši kapiten bh. reprezentacije Emir Spahić dospio je ponovo u centar pažnje, nakon što su njemački mediji objavili da je zaprijetio batinama suigraču Lewisu Holtbyju.

Holtby je na poluvremenu utakmice protiv Bayerna prekinuo motivacioni govor trenera Brune Labbadije i od igrača zatražio da zajedničkim snagama pokušaju da naprave nešto više u nastavku. Takav pristup nije se svidio Spahiću, koji je nasilnički odgovorio: "Zašuti više, inače ću te razbiti!"

O novom incidentu odbrambenog igrača bh. reprezentacije izvještavao je i Sky Sports, iako trener Bruno Labaddia tvrdi da su priče iz medija potpuno neistinite. 

"Pročitao sam mnogo toga i tvrdim da nije bilo incidenta. Kada igrači između sebe pričaju glasnijim tonom, to može donijeti samo pozitivne stvari", smatra trener Hamburger SV-a.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahić, koji danas slavi 35 rođendan, nedavno je imao i fizički obračun s redarima na stadionu u Leverkusenu, zbog čega je i dobio otkaz u Bayeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.