Šampion sigurnom igrom do tri boda

Lagan trijumf FK Sarajevo u Doboj Kaknju

38

Komentari (38)

milivoje
Dižu se,al sa koferom otišli
Uranija
Sa dva kofera milivoje.. crni milivoje.hahahaha
VelaHavle
Kme kmeeeee ako amaw kupuje, ne znaci da to svi rade
Div iz šehera
Bravo divovi dižemo se
Habib
Sta ima divovi!
pitaristok
rutinski,sa pola snage...Mirza Barucic na aparatima...hahaha pola tima i dalje fali,forma ni blizu one sa proljetnog dijela prvenstva,slabiji nego prosle godine za 20 do 30% i opet isto bodova....
Uranija
Jooj, miki je naš omiljeni šištavac...hahaha
pitaristok
ima i onaj sto dijeli ime i prezime po portalima,zove da se tuce sa rajom hahahaha...on mi je glavni papak definitivno. Ne konta levat def neke stvari,ocigledno porijeklom iz Foce,Rogatice,Zepe ili Sapne(uz duzno postovanje svim normalnim ljudima iz tih krajeva) valjda se kod njega i dalje sa kuburama izlazi na mejdan a ne normalnim dijalogom
MirzaBarucic
Rekoh ja ranije, trn sam vam u oku :) Al' nejse, danas je FKS slavio, zasluženo. Ha ja. Mrtva trka do kraja.
Ragnar23
Docekao sinoc fajront u city pub-u cekajuci nekog da se pobije.
pitaristok
imas od mene lajk odmah za komentar samo zato sto si isti normalan ostavio...al znas i srati definitivno nekad.
MirzaBarucic
@Ragnar23: Ko? Ja nikad ne idem u ****y Pub. Zamijenio si me s onim što psuje mezarja i dženaze, safove, Allaha i tako to. Navijač Sarajeva.
MirzaBarucic
@pitaristok: Svi seremo ponekad, normala. Al' opet, FKS je uz Želju i Zrinjski najkvalitetniji tim. Biće zeznuto do kraja. Danas lakši trening za vas.
Uranija
I pored velikog broja povrijeđenih igrača i pored toga što sudije guraju amawa opet smo izjednačeni sa mitomanima.hahaha
MirzaBarucic
Bravo @Urin, tako je. Bez zeze, FKS je kvalitetna momčad :)
Uranija
Too mikiiiiii..hahahaha
MirzaBarucic
@Urin: Nabijem te na tuki, ha ja :)
Uranija
Opet šištiš preko tastature...hahahaha
MirzaBarucic
K'o ekspres lonac, samo da vidiš. Al' nisi ti loš insan, za razliku od pojedinih bolesnika ovdje :) Sve je ovo zajbancija.
Uranija
Tako je tebra, mada si imao nekih ‘izleta’ sa psovanjem po komentarima ali ispravicemo to...a sad ostavi ‘njanjajevo’ na miru :)
Sa1946
@Uranija on da ostavi Sarajevo? Pa više voli Sarajevo nego svog Želju, kad Željo igra on komentariše Sarajevo na portalima hahaha
MirzaBarucic
@Sa1946: Neka si ti vazda korektan o Želji, moralna vertikalo. Veće komedije ovdje nema od tebe. A siguran sam da imam više Pitara u krugu prijatelja od tebe :)
Dino_2000
@MirzaBarucic Varalico znaci jos si ziv,niko te nije roknuo do danas.
Sa1946
Bravo momci. Čeka se Mirza da komenatirše ŠAMPIONE i da se opet zalijepi za moj komentar.
nedoni46
šta će bolesnik, nema pametnija posla
MirzaBarucic
@Sa1946: Jes' vam ga Mirza zavuk'o mamama, hahahahahahaha :) Gle'aj krezubih Kobiljara što pjene :)
MirzaBarucic
@nedoni46: Za koga ti je dedo navijao prije '46? Slaviju :) Nego, veliš "bolesnik" ;) Nemam pametnijeg posla. Ja ne radim jarane, za mene rade :)
DobarDan
@Mirza Stavi i maticni broj, lk, i mjesto prebivalista.. omoguci ljudima da dignu kredit na tvoje ime.. internet je pravo mjesto za ku*cenje sa privatnim podacima
Sa1946
To Mirza samo psuj, tako je majmune brdsko-planinski, ništa drugo ni ne znaš
nedoni46
dedo bio navijač Sarajeva hvala Bogu, učio svoju djecu kako valja
MirzaBarucic
@DobarDan: Ne vidim u čemu je problem. Jesam li tražio od tebe da se predstaviš? Moja odluka da koristim lične podatke, zar ne?
MirzaBarucic
@nedoni46: Prije '46 jarane, pročitaj malo bolje :)
MirzaBarucic
@Sa1946: Sa većinom Pitara se zezam i s njima nemam nikakav problem. Postoje dvojica levata na ovom portalu, a ti si jedan od njih. Nisi normalna osoba, kontriraš samom sebi, prozivaš druge korisnike u nadi da će se odazvati. Fakat poremećen lik. Pobijedio ti je klub, izađi na pivu, raduj se, proslavi. Šta si se mene zakačio medžede?
Sa1946
Prvo opismeni se papak, drugo kad psuješ ljudima majke to sekunde jedne nije za****ncija, možda u tvom selu, ali ovdje ne, treće nema na kojoj objavi Sarajeva te nema da vrijeđaš, prijetiš i psuješ, a četvrto nikakav ti navijač nisi, a to sam vidio prošli vikend kad ti je Željo igrao, a za to vrijeme umjesto da gledaš utakmicu, ti si komentarisao Sarajevo.
teddy sheringham
Dedo je navijao za Borussiu Dortmund. Hahaha. Kakve veze ima dedo sa ovim svim? Eto te kao Srbi, prvo Srbi, tek onda dinosauri. A to da drugi rade... Ne računaju se mama i tata. :-)
MirzaBarucic
@Namjerno sam napisao meDŽede, seljoberu jedan. Tebi, jer si seljačina. Glumiš moralnu vertikalu ovdje, a isto se ponašaš na člancima o Želji. Nisam ja jedini s kojim si se ti zakačio na ovom portalu, a to govori više o tebi nego o meni. I kome ja prijetim, majke ti? Tebi :) ? Hahahaha :) Pa bolan, da me je strah tebe i tebi sličnih, da li bih se registrovao sa svojim imenom i prezimenom? Da li bih ostavljao ličnu email adresu ovdje?
MirzaBarucic
I haj' sad od**** lagano, ha ja. Nisi uopšte interesantan.
nedoni46
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.