Lalatović pričao protiv Srba, podržavao Ukrajinu, a danas su mu Ukrajinci zabili nož u leđa

Iznenada dobio otkaz

Lalatović pričao protiv Srba, podržavao Ukrajinu, a danas su mu Ukrajinci zabili nož u leđa

Esmer Oštraković

Nenad Lalatović nakon samo 55 dana provedenih na klupi Zoryje dobio je otkaz u ovom klubu i sada će morati krenuti u potragu za novim timom.

Naime, nakon serije loših rezultata čelnici ovog kluba odlučili su da uruče otkaz Lalatoviću.

Kap koja je prelila čašu navodno je remi u posljednjoj utakmici, a to je posebno zasmetalo čelnicima Zoryje.

"Da sam imao kompletan tim siguran sam da bih napravio bolji rezultat", rekao je nakon te utakmice Lalatović.

Zorya je pod vodstvom Lalatovića u pet utakmica upisala samo jednu jedinu pobjedu, te su ostvarili dva remija i upisali dva poraza.

Oglasi

Nalaze se na 11. mjestu na tabeli, a u nastavku sezone vodit će ih neki drugi trener.

Prije nekoliko dana Lalatović je govorio o tome šta se dešava u Ukrajini.

"Danas se desilo nešto strašno ovdje. Radili smo, imali trening, jer sutra imamo utakmicu. I u toku treninga, nakon 20 minuta, vidjeli smo da ka nama veliko brzinom ide jedno pet ili šest džipova, sa preko 20 specijalaca sa nekoliko pasa. Rekli su nam da izađemo sa terena. Kazali su nam da su dobili dojavu da je postavljena bomba", rekao je Lalatović za Kurir i nastavio:

"Bili smo uplašeni, brzo smo ušli u autobus i vratili se u hotel. Ne znam da li je bomba bila stvarno postavljena. Bilo je to strašno. Ne bih bilo kome želio da to doživi."

Lalatović je otkrio da je izuzetno teško raditi u Ukrajini i da je svaki dan opasan na svoj način.

"Neprijatno je kada imate trening da se prekida zbog sirena, jer rakete lete po nebu. Ovo je genocid, strašno šta rade ljudima ovdje."

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Narkos...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi