Lale pronašle zamjenu za Ožegovića

Nikola Trujić u špicu napada

Lale pronašle zamjenu za Ožegovića

D. Vejo

Kinezi su ove sezone itekako atkivni. Polja Super lige Srbije nisu im nepoznanica, pa su tako nakon Partizana pokucali i na vrata Vojvodine. Odveli su mladog centarfora Ognjena Ožegovića. Sve se to desilo tokom dva uzastopna remija crveno-bijelih pa je trener Nenad Lalatović morao pod hitno da pronađe soluciju.

Nikola Trujić bivši igrač Partizana, predvodiće vrh napada Novosađana u nastavku proljetnog dijela šampionata. Teške utakmice i ni malo lak zadatak očekuju Lale koji su oslabljeni ove sezone, nakon što su tim napustili Mirko Ivanić i Ognjen Ožegović, koji su činili okosnicu tima tokom prve dionice prvenstva.

Na mlade snage sada će doći red. Čupaju se klinci iz omladinskih škola koji bi svojim talentom mogli pridonijeti timu. Pored Trujića, u napadu su još i Milan Pavkov i John Mary koji će zajedno u tandemu činiti strah i trepet protivnicima.

  

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nakon remija u Gornjem Milanovcu tim Nenada Lalatovića uputio se ka Zlatiboru gdje će održati mini pripreme. Timu se priključio i novajlija, Nikola Ašćerić koji je u novu sredinu stigao iz Radničkog iz Niša. Na Zlatiboru će se tim zadržati do utorka nakon čega će otputovati u Ivanjicu na meč Kupa protiv Javora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi