Metalac i Vojvodina bez golova

Superliga

Metalac i Vojvodina bez golova

Fudbaleri Metalca i Vojvodine odigrali su danas u Gornjem Milanovcu neriješeno (0:0) u prvoj utakmici 24. kola Superlige.

Obje ekipe imale su po nekoliko izglednih šansi za postizanje golova, ali su ostale nerealizovane, pa su se na kraju i jedni i drugi morali zadovoljiti podjelom bodova.

Poslije ove utakmice Metalac je ostao na 11. poziciji sa 26 bodova, dok je Vojvodina preskočila Partizan i sada se nalazi na četvrtom mjestu sa 37 bodova.

Sutra je na programu sedam mečeva srbijanske lige, a svakako najzanimljivije će biti na stadionu u Humskoj, gdje će snage po 150. put odmjeriti Partizan i Crvena zvezda.

Superliga, 24. kolo:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Metalac - Vojvodina 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi