Vojvodin centarfor odlazi u Kinu?

Stigla ponuda za Ožegovića

Vojvodin centarfor odlazi u Kinu?

D. Vejo

Remijem protiv Spartaka, izabranici Nenada Lalatovića otvorili su proljetni dio šampionata. 

Povrh rezultatskog nezadovoljstva, utakmicu je obilježio i sukob dva trenera na kraju meča o kome se pričalo danima. Ipak, na stranu sve. Na vrata Novosađana pokucali su Kinezi. Stigli su po mladog Ognjena Ožegovića.

Dobrim nastupima u dresu crveno-bijelih, mladi Ožegović skrenuo je pažnju na sebe. Iz utakmice u utakmicu, svojim potezima i golovima, oduševljavao je široki auditorijum na stadionu Karađorđe. 

Da li će publika ostati uskraćena za još po koji potez ovog mladog napadača stavlja se pod znak pitanja. Naime, njegov talenat prepoznali su Kinezi, koji su odmah požurili da iznesu svoju ponudu. Rasplet oko mogućeg transfera mogao bi se desiti već danas.

"Jeste, stigla je ponuda iz Kine za našeg napadača Ognjena Ožegovića. Pod znakom pitanja je da li će uopšte on otputovati sa nama danas za Milanovac. Mislim da ćemo o njegovoj sudbini znati ukoliko već danas", rekao je za tamošnje medije trener Lala, Nenad Lalatović.

Ukoliko se transfer dogodi, Vojvodini će to biti veliki udarac, imajući u obziru da je klub tokom ovog prelaznog roka napustio i Mirko Ivanić, sjajni vezista koji je bio začetnik svakog napada tima sa Karađorđa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Utakmica između Metalca i Vojvodine igra se danas od 16.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi