Lallana "počastio" navijače bizarnom fotografijom svojih smrznutih prstiju
Foto: Instagram

Zar je tako hladno bilo u Southamptonu?

Lallana "počastio" navijače bizarnom fotografijom svojih smrznutih prstiju

Liverpool je jučer upisao gostujuću pobjedu nad Southamptonom rezultatom 0:2, a priliku za igru je dobio i Adam Lallana.

Adam Lallana je ušao sa klupe i odigrao posljednjih 15-ak minuta susreta, a iz nekog bizarnog razloga je nakon utakmice odlučio na Instagramu objaviti fotografiju svojih stopala i smrznutih prstiju.

Čini se da je na stadionu St. Mary's bilo izuzetno hladno, a Lallanini prsti su "izvukli deblji kraj" s obzirom da je on više vremena proveo sjedeći na klupi nego u igri.

Ipak, nikom nije jasno zbog čega je Lallana odlučio navijače Liverpoola i sve svoje pratioce počastiti ovakvom fotografijom, a mnogi su se zapitali da li je sve u redu sa veznjakom Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Any suggestions for defrosting feet 😱❄☃ #nofilter 🤣

A post shared by Adam Lallana (@officiallallana) on

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi