Lampard: Navijači se povezuju sa Terryjem
Foto:EPA

Legenda o legendi

Lampard: Navijači se povezuju sa Terryjem

S. Bošković

Frank Lampard smatra da Chelseajev kapetan, John Terry, i dalje ima veliku ulogu u klubu.

Tridesetčetverogodišnji defanzivac nije nastupao u prethodnim utakmicama, te je zamijenjen od strane Mourinha sa Kurom Zoumom.

Lampard, koji je sa Terryjem igrao 13 godina na Stamford Bridgeu, uvjeren je da karijera stopera u zapadnom Londonu nije gotova.

"Mislim da John može igrati još. Ja sam prošao kroz to, svi prođu kroz to kad dođu u 30-e. Minute kad napunite 30-u počnete razmišljati koliko još možete igrati. Tako da kad odigrane loše i svi ostali počnu misliti o tome", rekao je Lampard, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Poznajem Johna i znam njegove kvalitete. On ima 34 godine i način na koji igra, na koji se snalazi govori mi da će još par godina biti član Chelseaja. On je simbol kluba i mislim da se fanovi povezuju s njim tamo. Imao je veliki udio u našem uspjehu koji smo imali proteklih 10 - 12 godina. Volio bih vidjeti da još igra ondje, ali to nije moja odluka."

Terry će se u tim Plavaca vratiti večeras u okviru Liga kupa, gdje njegov tim igra protiv Walsalla.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.