Nema povratka, Eva i službeno napustila Plavce

Na sudu će pokušati doći do novca

Nema povratka, Eva i službeno napustila Plavce

Adnan Beganović

Seksipilna fizioterapeutkinja Eva Carneiro i zvanično je napustila Chelsea.

Nakon što došla u sukob sa menadžerom Plavaca, Joseom Mourinhom, tokom susreta 1. kola Premiershipa između Chelseaja i Swanseaja, seksipilna Eva je suspendovana od strane portugalskog stručnjaka, a o njenom slučaju raspravljat će i Međunarodna fudbalska feederacija.

Eva je tužila Chelsea i Mourinha, koji je optužen za seksizam pošto je lijepu fizioterapeutkinju nazvao "sekretaricom", a kako bi došao do što bolje pozicije na ročištu koje slijedi, londonski klub ju je pozvao da se vrati na posao.

U engleskim medijima se čak špekulisalo da će Eva zauzeti svoje mjesto pored Mourinha na susretu Chelseaja i Arsenala, no od toga nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eva je poslušala svog advokata koji joj je savjetovao da se ne vraća na posao, a na sudu će pokušati od Plavaca izvući što više novca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti