Lampard potvrdio loše vijesti pred okršaj s Bayernom

Problemi za Chelsea

Lampard potvrdio loše vijesti pred okršaj s Bayernom

A. Čaušević

Frank Lampard je zabrinuo navijače Chelseaja na press-konferenciji pred utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna. 

Chelsea će večeras na Stamford Bridgeu biti domaćin Bayernu i neće nastupiti u najjačem sastavu s obzirom na neigranje možda i ključnog igrača.

Lampard je kazao kako će utakmicu sigurno propustiti odlični veznjak N'Golo Kante te krilni fudbaler Christan Pulišić. Obojica imaju problema s aduktorom.

Večeras neće igrati ni Callum Hudson-Odoi koji se u prošlosti dugo vremena povezivao s prelaskom na Allianz Arenu koji je blizu povratka na teren, ali nije još uvijek dovoljno spreman.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pulišić ne igra, Hudson-Odoi ne igra, Kante ne igra", kazao je Lampard koji je dodao da će Pedro i Roben-Lofturs Cheek konkurisati za susret.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Ne sikiraj se, ne mozete vi imati problema koliko mi znamo lose odigrati ??
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi