Navijači traže da jedan transparent ostane na tribinama iako je Lampard dobio otkaz

Poštuju legendu kluba

Navijači traže da jedan transparent ostane na tribinama iako je Lampard dobio otkaz

E. Čaušević

Chelsea je jučer zvanično saopštio da Frank Lampard više nije trener ovog kluba.

Roman Abramovič odlučio je da se zahvali Lampardu na saradnji, te mu je uručio otkaz nakon serije loših rezultata.

Ovaj potez se baš i nije svidio navijačima londonskog kluba koji vjeruju da je Lampard zaslužio povjerenje kluba, te da su mu trebali pružiti još jednu priliku.

Također, otkako je Lampard izabran za trenera na Stamford Bridgeu se nalazi zanimljiv transparent na kojem piše "U Franka vjerujemo. Tada, sada i zauvijek".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea fans unveiled a banner in tribute to Frank Lampard on Sunday - but it proved to be his last match in charge

Navijači Chelseaja zatražili su od kluba da ne skidaju transparent, te da on ostane na tribinama ovog stadiona bez obzira ko će biti izabran za novog trenera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi