Novinarki se jako svidjela luda ideja "ljutog rivala", nabacila je osmijeh i izgovorila tri riječi

Reakcija je hit

Novinarki se jako svidjela luda ideja "ljutog rivala", nabacila je osmijeh i izgovorila tri riječi

Admin Čaušević

Na najpoznatijim tv kućama je uobičajna praksa da su među analitičarima legendarni fudbaleri koji favorizuju određene klubove, to je slučaj i sa francuskom televizijom Canal +.

Atraktivna Laure Boulleau je jedno od zaštitnih lica Canala+, ova nekadašnja fudbalerka PSG-a se isprofilisala u jednu od najuspješnijih novinarki u Francuskoj.

U jednoj od posljednjih emisija ona je bila u studiju zajedno sa drugim gostima među kojim se našao i David Ginola, čuveni francuski reprezentativac.

Kao što je poznato Ginola je jedan dio karijere proveo u PSG-u, ali ne krije da je uvijek bio navijač Marseillea, pa čak i kad je dolazio na Park prinčeva kazao je da bi radije prešao na Veledrome.

Oglasi

Marseille i PSG su najveći rivali francuskog fudbala pa je uvijek interesantno u studiju kada su tu Ginola i Boulleau.

Klub sa Azurne Obale će nastavak sezone igrati u Europa ligi, dok će PSG nastupiti u Ligi prvaka. Ginola je u kratkom obraćanju kazao da je dobro što će Marseille igrati u EL.

Francuski fudbaler smatra da je to idealna prilika da se osvoji trofej te bi se dodatno povećala raspolaženje u klubu. Ta ideja se jako dopala i Boulleau.

Atraktivna plavuša se počela smijati i samo je postavila pitanje od tri riječi: "Gdje da potpišem?"

Marseille i dalje jedini francuski prvak Evrope. PSG je posljednjih desetak godina učinio sve što je u svojoj moći da ponovi taj uspjeh, međutim nikako im to ne polazi za nogom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, koliko je Boulleau uspješna u svom poslu govori i činjenica da će posuditi svoj glas za komentarisanje utakmica na popularnoj video igri "EA Sports FC 24."

Ova 36-godišnjakinja je dres PSG-a nosila 13 godina, igrala je na poziciji lijevog beka, a odmah po okončanju karijere dala se u novinarske vode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi