Atraktivna voditeljica šokirala Italiju: "Spavala sam u vozu, a on je bio fudbalska zvijezda..."

Ljubav iz mladih dana

Atraktivna voditeljica šokirala Italiju: "Spavala sam u vozu, a on je bio fudbalska zvijezda..."

Haris Zilić

Legendarni Diego Armando Maradona preminuo je 25.novembra 2020. godine, a sada se objavljuju podaci iz njegovog privatnog života za koje je malo ko znao. Zanimljive izjave je dala 58-godišnja TV voditeljica Carmen Di Pietro.

Za Carmen u Italiji vole reći da je najveća konkurencija Moniki Bellucci jer žena u 58. godini izgleda poput djevojke. I dan danas je smatraju za jedno od najatraktivnijih TV lica u Italiji, a pažnju je sada privukla izjavom od Maradoni.

Carmen je za italijanske medije otkrila da je bila djevojka Diega Maradone dok je on bio igrač Napolija.

Krajem osamdesetih i početkom devedsetih godina prošlog vijeka Di Pietro je započela svoju novinarsku karijeru na jednoj lokalnoj TV stanici.

Oglasi

U to vrijeme Napoli i Maradona su bili hit u italiji, a ova 58-godišnja novinarka je priznala da je nakon jedne utakmica upoznala Diega i da je počela njihova romansa koju su pokušavali što više sačuvati od javnosti.

"Bila sam djevojka Diega Maradone. Hodala sam sa Maradonom. On je bio pet godina stariji od mene. Ja sam u to vrijeme bila mlada i luda, ganjala karijeru, a on je bio idol u svijetu sporta, velika fudbalska zvijezda. Nemam fotografije iz tog vremena, pokušavali smo držati našu vezu što dalje od javnosti, prije svega radi Diega i njegove popularnosti", rekla je Carmen i dodala:

"U to vrijeme sam čak spavala u vozu. Radila sam puno, probijala se, gradila karijeru, fotoaparati i popularnost mi nije bila na kraj pameti. Diego je vidio u meni nešto drugačije, možda i ta moja jednostavnost je bila ključ naše veze."

Oglasi

Carmen Di Pietro je zbog svog izgleda dobijala i brojne ponude od raznih modnih agencija. Oprobala se kao manekenka, čak i glumica, ali novinarstvo je ostalo njena prva ljubav. Bila je na TV stanicama zaštitno lice, kasnije i na Radio stanicama širom Italije.

Pomenuta novinarka rođena je u Potenzi 1965. godine, a također je pažnju na sebe skrenula 1998. godine kada je stupila u brak sa 40 godina starijim Sandrom Paternostrom italijanskim novinarom. Vrlo brzo je ostala udovica nakon smrti Paernostre 2000. godine.

Posljednja veza bio je brak sa Giusseppeom Iannonijem koji je okončan razvodom 2016. godine, a u tom braku dobila je i dvoje djece sina Alessandra i kćerku Carmeline.

Di Pietro danas živi sama i svoju novinarsku karijeru privodi kraju, dok su djeca u drugim gradovima na školovanju.

Oglasi

Najnovije vijesti