Lautaro je sinoć bio bijesan na Contea zbog izmjene, a danas sve "riješili" okršajem u ringu

Odlična atmosfera na treningu Intera

Lautaro je sinoć bio bijesan na Contea zbog izmjene, a danas sve "riješili" okršajem u ringu

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na svom terenu pobijedili Romu sa 3:1 u meču 36. kola italijanske Serije A.

Inter je već osigurao titulu prvaka Italije koja na Meazzu stiže nakon 11 godina čekanja. Međutim, i pored toga igrači ovog tima ne posustaju i sinoć su odigrali odličan meč proti Rome.

Domaći su do pobjede došli golovima Brozovića, Vecina i Lukakua, dok je jedini pogodak za Romu postigao Mkhitaryan nakon Džekine asistencije.

Međutim, nakon utakmice italijanski mediji su najviše pisali o situaciji koja se desila u 77. minuti, a u centru pažnje bili su Lautaro Martinez i Antonio Conte.

Conte je odlučio da izvede Lautara iz igre i šansu je dao mladom Pinamontiju, ali se argentinskom napadaču to nije svidjelo i bilo je jasno da je itekako ljut zbog ove odluke svog trenera.

Ipak, na jutrošnjem treningu Lautaro i Conte su odlučili na zanimljiv način da riješe nesuglasice iz sinoćnje utakmice.

Oglasi

Na terenu su napravili ring i obukli bokserske rukavice, a Lukaku je bio taj koji je najavio "okršaj" Lautara i Contea. U ringu je bilo nekoliko blažih udaraca, ali je na kraju sve završeno s osmijehom, te su Lautaro i Conte riješili problem.

Ovo je još jedan od pokazatelja da u ekipi Intera vlada zaista odlična atmosfera, da da će čelnici kluba napraviti grešku ukoliko odluče da mijenjaju trenera kako se špekuliše u medijima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Lautaro je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao 46 utakmica i postigao je 18 golova i dodao devet asistencija.

Argentinac je nedavno poručio da ostaje u Interu i da nema ništa od odlaska ovog ljeta. Ima ugovor do ljeta 2023. godine i očekuje se da mu klubu uskoro ponudi novi ugovor.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Hahahahaha kakvi kraljevi! FORZA GRANDE INTER!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi