Lautaro Martinez nakon poraza od Bologne: "Ako imam šta da kažem, kazat ću"

Argentinac zabrinut

Lautaro Martinez nakon poraza od Bologne: "Ako imam šta da kažem, kazat ću"

E. Škorić

Inter je na gostovanju protiv Bologne izgubio s 1:0 u 24. kolu Serije A. Nakon ovog rezultata Lautaro Martinez nije mogao da sakrije frustraciju i imao je šta da kaže.

Inter je odigrao očajan meč u Bologni i na kraju doživio poraz, pa je sve dalje od plasmana u Ligu prvaka.

"Bilo bi pogrešno previše pričati u žaru trenutka, ali sada imam osjećaj da ne idemo nikamo ako budemo igrali ovako. Moramo biti dosljedniji. Imali smo onakav meč u Ligi prvaka, onda dođemo ovdje i odigramo ovako kako odigramo", rekao je Martinez, pa je dodao:

"Moramo uzdignute glave i ići naprijed, jer ovako nikuda ne stižemo. Ovdje sam da se ispričam svim navijačima Intera koji nas podržavaju. Želim biti jasan i pred mikrofonom i u svlačionici sa saigračima, uvijek sam ista osoba, pa ako imam potrebu nešto reći, kažem".

"Za Napolijem zaostajemo 18 bodova, tako da nešto definitivno ne funkcioniše", rekao je Lautaro Martinez.

Inter je odavno ostao bez šansi za Scudetto, iako je to matematički još uvijek ostvarivo. Klub trenuno ima 18 bodova manje od Napolija, a sada će se fokusirat na revanš osmine finala Lige prvaka s Portom.

Prva utakmica odigrana na Giuseppe Meazzi završena je pobjedom Intera 1:0, a jedni gol dao je Romelu Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, treba imati na umu da Inter još ima borbu za Kup jer će igrati u polufinalu s Juventusom.

U narednom kolu Inter će na svom stadionu dočekati Lecce, dok će Bologna u goste kod ekipe Torina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi