Italijani otkrili šta se desilo sa Džekom i Onanom kada su ušli u svlačionicu

Imali su žestok verbalni okršaj

Italijani otkrili šta se desilo sa Džekom i Onanom kada su ušli u svlačionicu

A. Čaušević

Inter je u prvom meču osmine finala Lige prvaka pobijedio Porto sa 1:0, a susret je osim pobjedničkog gola Romelua Lukakua obilježio i verbalni sukob Edina Džeke i Andrea Onane.

Sve se dešavalo u prvom poluvremenu. Onana je protestvovao kod sudije Srđana Jovanovića, a Džeko mu je poručio da prestane te da se vrati na gol.

Uslijedio je žestok odgovor Kamerunca. Kamere su sve snimile i bila je to sigurno neprijatna scena za sva aktere.

Poslije utakmice svoje viđenje cijele situacije obraziložio je i Onana koji je kazao kako se ovakve scene dešavaju, posebno na mečevima visokog značaja.

"Ovakve stvari se dešavaju u utakmici, ali naravno, svako ima pravo da misli šta želi. Adrenalin se malo digao, bili smo ljuti, ali kad nam takve stvari pomažu da dobijamo utakmice, onda nam to dobro dođe", rekao je Onana.

Oglasi

Corrire dello Sport otkriva i šta se dešavalo između Džeke i Onana ne putu u svlačionicu i u samoj svlačionici na poluvremenu utakmice.

Kako navodi rimski list bh. napadač i odlučni čuvar mreže su razjasnili situaciju, zagrlili su se i neprijatnu epizodu odmah ostavili iza sebe.

Interesantno da trener Inzaghi uopšte nije komentarisao ovu svađu, dok su u milanskom klubu sve protumačili kao veliku želju da se dođe do pobjede.

I ostali igrači Intera poput Hakana Calhanogula koji je utišavao Onanuo nisu pridodavali previše pažnje samom incidentu i sve su brzo ostavili iza sebe. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ranije ove sezone je kod Nerazzurra bilo sličnih situacija kao što je to bilo nedavno između Romelua Lukakau i Nicola Barelle protiv Sampdorije ili između Alessandra Bastonija i Milana Skrinara protiv Udinesea.

Inače, Džeko nije bio zadovoljan i zbog izmjene protiv Porta. Ostaje da se vidi da li će to utjecati na njegov daljni status u timu pogotovo nakon što je Lukaku ušao u formu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gogs
Da se bar sastavio s loptom pa da ima za sta da bude nezadovoljan izmjenom
1 0
Kugla
Nije Lukaku samo dao gol Inter proigro sa njegovim ulaskom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi