Svi ismijavaju Džekinog kolegu: "Zovu me 007"

Lautaro na meti kritika

Svi ismijavaju Džekinog kolegu: "Zovu me 007"

Eldar Ganibegović

Inter je sinoć poražen s 0:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Liverpoola.

Iako je prvak Italije imao svoje šanse od kojih se najviše izdvaja prečka Hakana Calhanoglua, te poništena pogodak Edina Džeke iz 60. minute, Redsi su na kraju utakmice uspjeli da stignu do dva pogotka i velike pobjede.

Strijelci za Liverpool bili su Firmino u 76. minuti, te sedam minuta kasnije Salah.

Milanski tim će tako imati veliki zadatak 8. marta na Anfieldu ukoliko misli plasirati se među najboljih osam ekipa u Evropi.

Na meti kritika nakon utakmice što se tiče igrača Intera ponajviše se našao argentinski napadač Lautaro Martinez koji je odigrao još jednu utakmicu za zaborav.

Italijanski mediji podsjećaju da Argentinac u Ligi prvaka nije postigao gol još od 3. novembra 2020. godine i gostovanja Real Madridu, a na Giuseppe Meazzi od 5. novembra 2019. godine i utakmice s Borussijom Dortmund.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ove sezone je na sedam utakmica bez učinka, a za to je "adekvatno" ismijan. Pogledajte.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi