Edin Džeko perfektno objasnio meč s Liverpoolom: "Kako da pobijedimo?"
Foto - EPA

Bh. napadač nije napravio previše

Edin Džeko perfektno objasnio meč s Liverpoolom: "Kako da pobijedimo?"

Midhat Šljivak

Inter je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen na Giuseppe Meazzi rezultatom 2:0.

Redsi su do trijumfa stigli pogocima u finišu utakmice. Vodstvo im je donio Roberto Firmino u 75. minuti, a osam minuta kasnije pobjedu potvrđuje Mohamed Salah golom za konačnih 2:0.

Bh. napadač Edin Džeko razočaran je rezultatom. Smatra da je njegov tim zaslužio mnogo više, ali da nisu mogli proći nekažnjeno nakon silnih prilika koje su propustili.

"Igrali smo odlično 75 minuta, ali kada ne iskoristiš šanse protiv ovakvih timova, oni vas kazne. Šteta zaista, ali dali smo sve od sebe.", rekao je Džeko i nastavio je:

"Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Iz poraza izlazimo uspravnih glava jer znamo da samo dali sve od sebe".

Iako je Liverpool jako blizu prolaza Džeko tvrdi da odustajanja nema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Borit ćemo se do samog kraja. Nemamo dobar rezultat, sada se okrećemo prvenstvu, a za dalje ćemo vidjeti", istakao je Edin Džeko nakon utakmice.

Uzvratni susret Liverpoola i Intera igra se 8. marta na Anfieldu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Imati onake tri sanse a narocito ona kad je Alison van gola ...nemas sta trazit
2 3
Barberez9
Venezia i ove malo slabije ekipe u prvenstvu , to je tvoj kalibar Dzeko. Liverpool je drugacija liga, jbt Sve i jedan duel gubis…
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi