Lautaro Martinez jasan: Ili Barcelona ili ostanak u Interu

Ne želi nigdje drugo

Lautaro Martinez jasan: Ili Barcelona ili ostanak u Interu

E. Oštraković

Posljednjih nekoliko sedmica jedna od glavnih tema kad je riječ o transferima jeste odlazak Lautara Martineza iz Intera.

Dugo se špekuliše kako bi on svoju karijeru trebao nastaviti na Nou Campu, ali zvanične ponude još uvijek nema.

Sam nogometaš dao je do znanja upravi Intera kako stvari stoje. Naime, kako prenose španski mediji, on je rekao da želi samo u Barcelonu.

Za njega su interes osim Barcelone pokazali Manchester City i PSG, ali Martinez je bio jasan, te je rekao da ili ide u Barcelonu ili ostaje u Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je već odredio cijenu za svog nogometaša koju će potencijalni kupac morati da plati, a riječ je od 97 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti