"Lautaro Martinez je već jednom odbio Real Madrid iako su bili došli po njega"

Tada je ostao u Racingu

"Lautaro Martinez je već jednom odbio Real Madrid iako su bili došli po njega"

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Lautaro Martinez ovog ljeta će sigurno biti jedna od glavnih zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Već se uveliko špekuliše da će Barcelona pod svaku cijenu pokušati dovesti Lautara iz Intera, ali je jasno da oni nisu jedini klub koji je pokazao interes za argentinskog napadača.

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da Lautara želi i Real Madrid, ali da je on tek druga opcija jer će prioritet biti Erling Haaland. Lautaro je već bio na meti Kraljeva dok je još bio u Racingu, ali tada nije htio doći na Santiago Bernabeu.

Predsjednik argentinskog kluba Victor Blanco izjavio je da su predstavnici Real Madrida dolazili u Argentinu i pokušali dovesti Lautara u svoje redove, ali je on to odbio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada je bio još u omladinskom pogonu Lautaro je odbio Real Madrid. Oni su došli na pregovore u Argentinu i održali smo sastanak s njima. Htjeli su ga kupiti i ostaviti ovdje na posudbi, ali je on to odbio. Poručio je da prvo želi napraviti nešto u prvom timu Racinga prije odlaska u Evropu. To je uspio uraditi, a onda je otišao u Inter", rekao je Blanco.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Pametan nek i Barcu odbije
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi