Lazar Marković propušta ostatak sezone
Foto: EPA

Hendikep za Hull

Lazar Marković propušta ostatak sezone

Srbijanski fudbaler Lazar Marković će propustiti ostatak sezone zbog povrede zgloba zadobijene u domaćem porazu od Sunderlanda rezultatom 2:0.

Istakao je to na današnjoj press konferenciji menadžer ovog kluba Marco Silva.

"On je za nas vrlo važan igrač i pokazao se kao pojačanje otkako je došao. Žao nam je što se povrijedio, ali moramo vjerovati da ga neki igrači sa klupe mogu adekvatno zamijeniti", rekao je Silva.

Hull se grčevito bori za opstanak u Premier ligi sa ekipom Swanseaja, a izostanak Markovića će svakako za njih biti veliki hendikep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lazar Marković je ove sezone odigrao 12 utakmica u Premier ligi i postigao je dva pogotka, a posudba u Hullu mu ističe 31. maja kada bi se trebao vratiti u Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi