Srbin "slomio kičmu" igraču Milana, a onda svima pokazao kakav "top" ima u nozi

Lazar Samardžić vratio Udinese u život

Srbin "slomio kičmu" igraču Milana, a onda svima pokazao kakav "top" ima u nozi

E. Čaušević

Udinese i Milan igraju trenutno utakmicu 21. kola italijanske Serije A, a u prvo poluvrijeme meča u Udinama obilježio je srbijanski reprezentativac Lazar Samardžić.

Rossoneri su uspjeli da dođu do prednosti u 32. minuti meča kada je Loftus-Cheek pogodio za 1:0 i muk navijača Udinesea.

No, samo nekoliko minuta kasnije pristalice domaćeg tima napravile su sramotan skandal zbog čega je prekinut meč na nekoliko minuta.

Naime, pojedini navijači Udinesea uputili su uvrede na rasnoj osnovi za golmana Milana, Mikea Maignana, koji je to rekao sudiji i potom sa saigračima odlučio da napusti teren.

Spiker je upozorio navijače Udinesea da će tribina biti ispraženjena ukoliko se to ponovi, te je meč nekoliko minuta kasnije nastavljen.

Oglasi

Ta pauza čini se došla je u odličnom trenutku za domaće igrače koji su ubrzo nakon što je meč nastavljen uspjeli da poravnaju na 1:1.

U centru pažnje našao se srbijanski reprezentativac Lazar Samardžić koji je još jednom pokazao svoj kvalitet.

Samardžić je sjajnim driblingom prošao jednog igrača Milana, a potom je pogodio za 1:1 za erupciju oduševljenja na tribinama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fantastičan pogodak Srbina u Udinama POGLEDAJTE OVDJE.

Inače, mnogi vjeruju da Samardžić igra možda i posljednji meč za Udinese večeras jer pregovara s Juventusom iako se činilo da će gotovo sigurno potpisati za Napoli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti